lunes, 9 de noviembre de 2015

STORYTELLING "TRES AMB TANGO"

A continuació us volem oferir un recurs anomenat “storytelling” és un relat digital transmès a través de vinyetes o escenes on s’utilitzen animacions, escenes amb moviment, música de fons, i varies conjugacions d’aquests, entre d’altres, per tal d’elaborar l’estructura de la història digital. Aquest recurs pot ser utilitzat per docents  com a eina d’aprenentatge en la pràctica diària de l’aula.

A continuació us volem oferir una “storytelling” anomenada Tres amb Tango , aquesta esta basada en el llibre de "And Tango Makes Three"

Hem volgut representar aquest llibre mitjançant l’historia digital com a recurs, aquest és un relat que reflecteix el diferents tipus de famílies, fomenta el concepte de matrimoni igualitari,  introduint així el concepte d’homosexualitat en els infants, perquè puguin comprendre que hi ha famílies on els pares poden ser del mateix sexe i  finalment l'adopció.

Aquesta història, esta basada en fets reals que van succeir als Estats Units en el zoo de Central Park. El llibre es troba en les llistes de reclamacions i peticions de prohibició que publica l'ALA (Associació Americana de Biblioteques - American Libraries Assotiation) 




A continuació també us adjuntem el “storyboard” que hem dut  a terme per la elaboració i el muntatge de la “storytellig” del Tres amb Tango  


No hay comentarios:

Publicar un comentario